De Nijenshof in Nijensleek

...Even wegbreken uit het hectische bestaan van alledag …. even de tijd nemen voor je gezin, je partner, jezelf
…. met de hele familie er tussenuit

dat kan op De Nijenshof

…. waar aandacht is voor iedere gast
…. waar u verblijft in een ruime en
comfortabele accommodatie
…. waar goed gastheerschap belangrijk wordt gevonden

De Nijenshof ligt in het zuidwesten van Drenthe in het Nijenslekerveld en grenst aan de Heerlijkheid 'De Eese' , een landgoed van 800 ha. Hier is nog ruimte en stilte, de natuur is prachtig, mensen groeten in het voorbijgaan, hier is nog tijd om te leven.
De Nijenshof was voorheen een paardenhouderij. In het achterhuis zijn nu de gastenverblijven. Ieder gastenverblijf heeft een ruime zitkamer en twee slaapkamers, een douche- en toiletruimte en een terras. Twee appartementen hebben een kitchenette. Een verblijf op De Nijenshof biedt bij uitstek de mogelijkheid om te genieten van rust en comfort en om actief bezig zijn.

 


Renée Dito
Dwarsweg 15, 8383 EP Nijensleek
tel (0521) 38 00 22, fax (0521) 38 06 03, e-mail: info@denijenshof.nl, internet: www.denijenshof.nl

OMGEVING EN BEZIENSWAARDIGHEDEN
De Weerribben, een waterrijk gebied bij Giethoorn, biedt allerlei mogelijkheden: zeilen in een authentieke, houten punter, meevaren op een botter of varen in een elektrisch aangedreven fluisterboot.
De dorpjes Blokzijl en Vollenhove en de prachtige brinkdorpjes Havelte en Ruinen zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. Golfers kunnen golfen op een van de rustige banen in de omgeving. Havelte ligt op een steenworp afstand, maar ook Lauswolt, St. Nicolaasga, de Noord Nederlandse, de Semslanden, Hooge Graven en Zwolle zijn van hieruit goed bereikbaar.
Drenthe is een fietsprovincie bij uitstek met talloze fietspaden en ook voor ruiters en menners is dit deel van Nederland een waar paradijs. Gasten kunnen hun eigen paard meenemen en gebruik maken van de stallen en de weide van De Nijenshof. Ook voor mensen met een passie voor tuinen is er veel te beleven; speciale tuinenroutes voeren langs particuliere tuinen en ook verschillende 'professionele' tuinen kunnen worden bezocht.
Aan het einde van een heerlijke actieve of luie dag, kunt u een drankje drinken op uw eigen terras of in de lounge bij de houtkachel. En daarna samen met de andere gasten, aanschuiven voor het diner; de 'table d'hôtes'
ACCOMMODATIE EN PRIJZEN
De prijzen variëren van € 80,- tot € 100,- per nacht (op basis van twee personen) inclusief ontbijt.
Extra persoon (max. twee per accommodatie) € 21,-. Huisdieren zijn welkom.