Swettestate in Sneek

De voormalige boerderij Swettestate is gebouwd in 1875 en heeft de typische kop-hals-romp-opbouw. Het monumentale pand is omgeven door een prachtig aangelegde parkachtige tuin. De state dankt haar naam aan de ligging aan de rivier de Zwette, onderdeel van de Friese Elfstedentocht. In het rompgedeelte bevinden zich twee appartementen en twee gastenkamers. Het ontbijt wordt geserveerd in de authentieke tegelkamer met voorraadkast en bedstede.

 


Beny de Zwart-van der Werff
Goeman Borgesiuslaan 4 , 8603 BJ Sneek
tel. (0515) 41 77 42 , fax (0515) 43 48 79 , e-mail: info@swettestate.nl , internet: www.swettestate.nl

OMGEVING EN BEZIENSWAARDIGHEDEN
Sneek is een watersport-, winkel- en uitgaanscentrum bij uitstek. Een bezoek waard zijn het 15e-eeuwse stadhuis, de Waterpoort uit 1613 en het Fries Scheepvaartmuseum. Sneek is het ideale vertrekpunt voor zeiltochten op de Friese meren of rondritten langs de oude stadjes rondom het IJsselmeer. De golfliefhebber kan terecht op de 18 holes-baan in Legemeer. Het centrum van Sneek herbergt een breed scala aan restaurants en uitgaansgelegenheden.
ACCOMMODATIE EN PRIJZEN
De gastenkamer is een tweepersoonskamer met eigen badkamer voorzien van douche en toilet. Prijs op basis van twee personen € 72,- per nacht inclusief ontbijt. Daarnaast zijn er twee appartementen die in de stijl van de boerderij zijn verbouwd. Elk appartement is geschikt voor 4 personen en beschikt over een eigen ingang, hal, douche en toilet, woonkamer met open keuken, televisie, c.v., en twee slaapkamers op de bovenverdieping. Eén van de appartementen kan uitgebreid worden met een extra slaapkamer tot een 6-persoonsappartement met extra douche en toilet. De prijs voor het 4-persoonsappartement is in het hoogseizoen € 426,- per week. Voor het 6-persoonsappartement is dit € 576,- inclusief energie- en schoonmaakkosten. In het voor- en naseizoen gelden lagere prijzen. Ook wordt dan voor kortere periodes verhuurd. Ontbijttoeslag € 9,- per persoon per nacht.