Bed & Brochje ‘Eewal’ in Leeuwarden

In het historische centrum van Leeuwarden staat aan de Eewal no. 76 - achter het schitterende in 1611 gebouwde woonhuis (rijksmonument) - een groot achterhuis dat onlangs onder architectuur is gerestaureerd. Het is te bereiken via een eigen ingang vanaf een besloten parkeerterrein waar u de auto voor de deur kwijt kunt.

 


Gastvrouw: Gretha Oosterloo
Eewal 76 , 8911 GV Leeuwarden
tel (058) 21 57 784, mob. 06 51482453 b.g.g. 06 18805332 , fax (058) 21 51 805 , e-mail: info@bedandbreakfastleeuwarden.nl , internet: www.bedandbreakfastleeuwarden.nl

ACCOMMODATIE
Bed en Brochje ‘Eewal’ beschikt op de begane grond over een stijlvol en luxueus ingerichte zit-/slaapkamer met authentiek gestucd balkenplafond en marmeren schouw. Deze kamer heeft uitzicht op, en geeft toegang tot de schilderachtige binnentuin en is voorzien van twee elektrisch verstelbare boxspring bedden; ideaal om in bed te lezen of tv te kijken. Verder heeft u de beschikking over een gratis kabel internetaansluiting, een koelkastje en een koffiezetapparaat. Er is een eigen badruimte met toilet, wastafel, douche en behaaglijke vloerverwarming.
BEZIENSWAARDIGHEDEN/ OMGEVING/NATUUR
Bed en Brochje ‘Eewal’ ligt temidden van cultuurhistorische attracties als het Fries Museum, het Princessehof, het paleis van de Friese Nassau’s, de Grote of Jacobijnerkerk, het geboortehuis van Mata Hari en nog vele andere bezienswaardigheden. Zo zijn er alleen op de Eewal al vier galerieën, en zijn er volop gezellige winkels en eethuisjes in de buurt.
PRIJZEN
Prijs: € 89,- voor 2 personen en € 69,- voor 1 persoon, incl. ontbijt en parkeren. Het ontbijt wordt naar keuze geserveerd in de eetkamer of eetkeuken van het voorhuis, bij mooi weer is dit ook in de binnentuin mogelijk.
BIJZONDERHEDEN/OVERIG
Huisdieren toegestaan. Betaling met creditcard/bankpas niet mogelijk. Tip: indien u met twee stellen bent is wellicht tevens het schuin tegenover gelegen Thomasmahuys (eveneens Erfgoedlogies) te reserveren.