De Gastheerd in Aduard

De Gastheerd, een karakteristieke boerderij uit de 19e eeuw, bevindt zich in het dorpje Aduard op 8 km van de stad Groningen. In de Middeleeuwen stond hier een van de grootste Cisterciënzer abdijen van West-Europa. De boerderij staat op 2000 m2 eigen grond, tegenover een parkeerterrein.

 


Mevrouw JoAnn van Seventer-Keltie
Burg. Seinenstraat 70 9831 PZ, Aduard
T 050 - 40 32 336
Mob 06 - 51167453
Email: info@degastheerd.nl
Internet: http://www.degastheerd.nl

ACCOMMODATIE
Het gastenverblijf is te bereiken via een eigen ingang aan de voorkant van het huis. Op de verdieping zijn drie comfortabele tweepersoonskamers, sfeervol ingericht met oude balken en volgens onze gasten, héérlijke bedden. Op deze verdieping is een zeer ruime centrale badkamer met douche en ligbad. In het huis vindt u originele hedendaagse figuratieve kunst en reproducties.’s Morgens wordt in de ontbijtkamer een royaal ontbijt geserveerd. Bij mooi weer kan op het terras worden ontbeten. Gasten kunnen gebruik maken van het bloemrijke terras naast het huis of de boomgaard. Daar kan ook gerookt worden. Er zijn fietsen te huur.
Appartement ‘De Kastanje’
Op de deel van de boerderij is een sfeervol luxe appartement gebouwd. Deze charmante ruimte met houten vloer en oude balken heeft een eigen badkamer, slaapkamer, kleedruimte met grote kasten, volledig ingerichte open keuken en zitruimte met tv en cd-speler. Ideaal voor twee personen, maar met mogelijkheid voor vier.
PRIJZEN
2 kamers € 54,- per kamer per nacht.
1 kamer € 64,- per nacht.
Prijs alleengebruik kamer: € 40,- of € 45,- per nacht.
Korting op alle kamers bij een verblijf van drie of meer nachten.
Appartement ‘De Kastanje’
Te Recht in Groningen Geschikt voor 2 personen.
1 nacht € 90,- inclusief ontbijt
2 nachten € 170,- inclusief ontbijt
3 nachten (midweek, lang weekend) € 230,- inclusief ontbijt
7 nachten (week) € 435,- (zonder ontbijt, inclusief schoonmaakkosten)
Huisdieren in overleg toegestaan.